házirend

Disznótoros Kolbászfesztivál 2017

Fesztivál Házirendje - 2017

1. A fesztiválra való belépéssel minden látogató elfogadja a fesztivál házirendjét! A fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.


2. Figyelem! Minden belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. Amennyiben a látogató kilép a fesztivál területéről, a belépőjegy érvényét veszíti. A pénteki KOLBÁSZVÁSÁR 50%-os árú belépőjegy csak a pénteki napon használható fel. A normál jegy szombaton vagy vasárnap használható fel.


3. A belépőjegyek a helyszínen készpénzzel, mindhárom fajta SZÉP kártyával, Erzsébet Utalványokkal, OTP Cafeteria Kártyával és mindenféle bankkártyával megvásárolhatók. A belépőjegyek nem válthatók vissza!


4. Az elővételben jegyirodában vásárolt jegyekkel egyből a bejáratokhoz lehet menni. Az interneten elővételben vásárolt HOMEticket jegyeket a jegypénztáraknál be kell cseréltetni normál belépőjegyre. A HOMEticket cseréltetésnél nem kell sorban állni, a sor elejére kell állni.


5. A fesztiválra élelmiszert és italokat -különösen szeszes italt- bevinni TILOS! A bejáratoknál a táskák belsejét meg kell mutatni. A rendezvényre veszélyes tárgyakat és pirotechnikai eszközöket bevinni TILOS! A biztonsági szolgálat kérheti a ruházat átvizsgálását is.


6. A fesztivál területén bármiféle járművel (autó, motor, kerékpár, roller, gördeszka, stb…) behajtani és ezekkel ott közlekedni szigorúan TILOS!


7. A fesztivál területére kutyát vagy más háziállatot bevinni TILOS!


8. A fesztiválra fényképezőgépet és kamerát be lehet vinni. A fesztiválról video és fényképfelvételeket korlátozás nélkül lehet készíteni, magáncélú felhasználásra. TV stáboknak a filmezési szándékukat előre be kell bejelenteni a szervezőnek itt: iroda@kolbaszfeszt.hu


9. A fesztiválon készülő fotókon és filmfelvételeken feltűnhetnek a látogatók, ám ezzel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetnek fel a szervező vagy a Vasútt. Park felé.


10. A fesztiválra 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel együtt léphetnek be. Fogyatékkal élők és látássérültek a fesztiválra csak kísérővel mehetnek be! A kísérő nem hagyhatja magára a vakot vagy a fogyatékost. A kísérő köteles a felelősségvállalási nyilatkozatot aláírni a beléptetésnél


11.A fesztivál területe nem akadálymentes. A fesztivál területére belépő látogatók tudomásul veszik, hogy a Vasúttörténeti Parkban történő sétálás közben balesetveszélyes akadályokkal és mozgó vasúti járművekkel találkozhatnak. Az esetleges baleseti sérülésekért sem a Vasútt. Park, sem a szervező nem vállal felelősséget. Az elzárt területekre belépni TILOS! Sérülés esetén a helyszínen egészségügyi szolgálatot ellátó mentőautónál lehet segítséget kérni.


12. A mozdonyokra és a vasúti kocsikra felmászni csak a kijelölt helyen lévő lépcsőkön és a Vasútt. Park dolgozójának útmutatása szerint szabad. Csak saját felelősségre!


13. A Vasúttörténeti Park egész területén TILOS a dohányzás! Dohányozni csak a szabadban, a kijelölt dohányzóhelyeken lehet. A dohányzóhelyek zöld táblával vannak jelölve.


14. A csarnokban kiállított oldtimer járművekhez hozzányúlni TILOS! A kiállított járműveket védő kordonköteleket átlépni és azokat rángatni TILOS!


15. A szabadban kiállított traktorokra felmászni TILOS! A mozgó traktor és stabil motor alkatrészek közelébe menni TILOS! Az ezzel kapcsolatos balesetekért a szervező nem vállal felelősséget.


16. A Vasútt. Park interaktív programok az időjárásra tekintettel, a közlekedésbiztonsági szempontok figyelembe vételével fognak üzemelni. A fordítókorongozás kivételével a szolgáltatások díjkötelesek.


17. A fesztiválon lévő ingyenes programokon csak sorbanállást követően lehet részt venni.


18.Tilos a szervező által nem engedélyezett reklám szóróanyagok, újságok, szórólapok, stb… terjesztése a rendezvényhelyszín teljes területén, beleértve a parkolókat is.


19. A fesztiválon csak józan állapotban lehet részt venni. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat a fesztivál helyszínéről eltávolítja. Ez esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni. A fesztiválra a veszélyesnek ítélt tárgyak bevitelét a biztonsági szolgált megakadályozhatja. (2005. évi CXXXIII. törvény alapján)


20. Belépőjegy hamisítás vagy jegyüzérkedés észlelése esetén rendőrségi intézkedést fogunk kérni.


21. A látogatók tudomásul veszik, hogy a fesztivál szabadtéri részét az időjárás befolyásolhatja. Erre való hivatkozással belépőjegyet nem váltunk vissza. Az elővételi jegyek visszaváltására sincs lehetőség! A fesztivál esetleges elmaradása esetén a jegyek csak a vásárlás helyén válthatók vissza, 30 napos jogvesztő határidőn belül, de a belépőjegy árán kívül semmilyen követeléssel nem léphet fel a jegyvásárló.


22. A parkolás a fesztivál parkolóiban díjmentes. A parkolókban hagyott járművekre és a járművekben hagyott értékekre a szervező nem vállal felelősséget. A parkolók csak a fesztivál látogatói részére vehetők igénybe.


23. A parkolásnál kérjük a parkolást irányító biztonsági őrök utasításait követni. A közeledő útba parkoló járműveket a tulajdonos költségére elszállíttatjuk.

24. A szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja! (Oldtimer Show Kft.)Házirendünket *.PDF formátumban letöltheti innen

<- vissza